Innováció, minőség, egyedi technológia - Bemutatjuk az Agis márkát!

 

Beszámoltunk már beszerelésről, hálás, visszatérő ügyfelekről, és tünetmentes betegségről, arról azonban még nem esett szó, hogy miért az Agis márkát választottuk a gyártók sorából. 

 

Innováció, minőség, egyedi technológia - Bemutatjuk az Agis márkát!

 

Beszámoltunk már beszerelésről, hálás, visszatérő ügyfelekről, és tünetmentes betegségről, arról azonban még nem esett szó, hogy miért az Agis márkát választottuk a gyártók sorából.

Az Agis márka hazánkban csak nem ismeretlen volt egészen addig, amíg az LPG Doktor csapata fel nem vállalta az importőri feladatokat. Az ismeretlenség hátterében kizárólag a gyártó szándéka húzódott meg.

A cég munkássága a tevékenységük elején leginkább szoftverek fejlesztésére korlátozódott. Ezt a tőkét felhasználva foglalhatták el később helyüket az autógáz iparban, mivel a szoftverfejlesztésben szerzett tapasztalataikat igen nagy előnnyé tudták konvertálni. 

A Lengyel székhelyű vállalkozás klasszikus módon járta be a szamárlétrát. Kis családi vállalkozásból nőtte ki magát komoly piaci szereplővé az LPG-CNG beszerelési ipar területén. Több, mint  10 év referenciával rendelkeznek a Kanadai piacon, ahol a vevők legnagyobb megelégedésére tettek szert ez idő alatt.

Az Agis innovatív megoldásai a márka égisze alatt megjelenő egyedi fejlesztésekben tükröződnek, így minden esetben szinte egyedülálló tulajdonságokkal sikerül felruházniuk termékeiket. Ennek ékes bizonyítékai a csendesen működő, extrém elvárások szerint hangolt alkatrészei, nagy körültekintéssel fejlesztett szoftverei, és a tartós igénybevételt jól bíró rendszerei. 

Íme, néhány érv az Agis mellett, amit csak az általuk gyártott termékek tudnak ezen a színvonalon: 

  • kivételesen aprólékos és pontos PC szoftver a rendszer beállításhoz
  • rendkívül gyors motorvezérlő komputer
  • egyedi, néma csendben működő membrános kivitelű gáz-injektorok
  • alacsony hiba százalék
  • stabil, hosszú távon is megbízható működés
  • olcsó alkatrész utánpótlás
  • minden körülmények között azonnal eredményt adó grafikus beállítási panel a szakemberek részére
  • könnyen kalibrálható
  • folyamatos fejlesztés, piacvezető technikai színvonal
  • stabil gyártói háttér

Mögöttünk innovatív fejlesztői háttérrel, kezünkben a legjobbnak mondható eszközökkel azon dolgozunk, hogy az Agis mérnökei által megalkotott precíz csúcstechnológia az autókban is jól teljesítsen. Az eredmény rengeteg elégedett ügyfél.  Autójuk és a beszerelés történetét folyamatosan megörökítjük cikkjeinkben, ezzel átfogó képet adva munkásságunkról, tudásunkról, és elkötelezettségünkről a márka és a gazdaságos elvű üzemeltetés mellett.