Cikkek

 

…de lehet szó bármilyen hibrid autóról, a fogyasztáscsökkentés elve mindig szerephez jut. Cikkünkben megmutatjuk egy hibrid autós szemszögéből, hogy a benzinre költött összegből mennyit autózhatunk gázzal, milyen érzés az olcsóbb gázüzem elkötelezettjeként benzint tankolni, illetve, egy hibrid vas tényleg megold-e minden fogyasztás problémát. 
Ezúton jelentjük, hogy az LPG Doktor autógáz szerviz ismét nemzetközi terepre tévedt! A minőségi munka iránti elkötelezettségünk gyümölcseként ezúttal egy olasz úr bizalmát sikerült elnyernünk. Az e-mailben érkezett ajánlatkérést követően még szinte fel se ocsúdtunk, máris a műhelyben tudtuk új ügyfelünket.

 

Vannak autók, amelyek a bemutatásuk után akár 8 évvel is meg tudják dobogtatni az autós ember szívét. A Toyota luxus termékeként elhíresült Lexus márka most következő példánya is ezek közé tartozik. Tesztünk áldozata egy hibrid SUV, amely ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb autó, az Lexus RX 400h modell.

 

Egy nagy autót, terepjárót, pick-up-öt megcsodálva az első gondolat, ami magával ragad, az iszonyatos méreteiből adódó kényelem és a széles rakodótér. Ilyenkor fantáziálunk néhányan, hogy de jó lenne egy egész napos családi túrát végigcsinálni vele, vagy egyszerűen csak a mindennapos teendőinkben jó segítség lenne. Aztán jön a fogyasztás gondolata, és ez elront mindent.

Sziasztok!

Hónapokkal ezelőtt megfogadtuk, hogy az oldalunkon megjelenő cikkeink tartalmát elkezdjük hozzá igazítani a hazai valósághoz. Szerettük volna, ha olvasóink nem kizárólag a Magyar átlag számára megfizethetetlen járművek átalakításairól olvashatnának. A fogadalom szép dolog, de az autóbuzéria hívőiként ismét megszegjük saját szavunkat. :)

 

Cégünk nagy figyelmet fordít a beszerelés minőségére, ezen belül is kiemelten fontosnak tartja a beépített gázrendszerek tökéletes beállítását.
A mai rohanó világban minden iparágban az összes munkaművelet elvégzési ideje lerövidült, mivel a gazdasági körülmények a gyors munkavégzésre ösztönzik a cégeket. Ennek eredménye a gázrendszer beépítések esetében az úgynevezett egy napos beépítés. 

Néhány hete egy tekintélyes bálna gurult be az udvarunkra. Ez volt a Catalina Coachmen lakóautó. A jelenségre a környező udvarok népe is összecsődült, és egy pillanatra megállt az élet. Jó lett volna az arcokat is fényképezni, amiket mi láttunk. Szerintem simán egy fotó pályázatot is megnyertünk volna azzal a portfólióval. 

 

Kényelem, biztonság luxus, van, akinek pedig az új helyek felfedezése, a szabadság érzése, vagy épp a családdal eltöltött minden értékes pillanat fontossága, ami a hétköznapokban nem adatik meg mindig. Mindenkinek mást jelent egy lakóautó, egy azonban biztos, hogy a nagy fogyasztás ellenére egy ilyen jószágot könnyű megkedvelni és az utazás egy igazi élmény vele. Ebből az LPG Doktor csapata is kapott egy kis ízelítőt a gázüzemű rendszer tesztelése alatt.

 

Nem rég olvashattak a cégünk tulajdonában lévő Toyota Prius gázüzemre történő átalakításáról. A japán dodzsem köszöni szépen, azóta is jól van. A műtét óta megtett 35.000 km LPG-vel hiba mentesen telt.
Mivel cégünk imádja a kihívásokat, nagy örömünkre szolgált, amikor a cikkünk főszereplője egy e-mail segítségével megjelent az életünkben...

 

 

Több tízezer autó fut az utakon az elmúlt 10-15 év gázüzemű átépítéseiből. Sajnos ezek közül léteznek olyan esetek is, hogy a rendszer nem megfelelően működik. Többségében beszerelési, beépítési hiányosságok állnak a háttérben. Ezek a jelenségek nagyon sokáig – sokszor évekig - észrevétlenül lappanganak, vagyis a tulajdonos semmit nem tud arról, hogy a motorháztető alatt milyen rendellenességek rejtőzködnek, sem a későbbi következményekről. Megvizsgáltuk az okokat, melyek erdejében próbálunk segíteni az eligazodásban a gázüzemű autók tulajdonosainak. Ráadásul az utóbbi 2-3 évben több okból is megcsappant a gázüzemű beszerelések iránti igény, mivel az ügyfelek bizalma megrengett az LPG rendszerek létjogosultságában.

Nyitvatartás:

Munkanapokon: 08.00 - 17.00

Hétvége: Zárva

© 2020 LPG Doktor - Gázüzem beépítés, javítás / Autó szerviz