Cancel Preloader
Nyitvatartás: H-P: 08 - 17
 landing-szept

landing-szept

Ma már a teljes fenntartási költségekhez képest alacsony áron megoldható az autó átalakítása. Ez a megoldás mind költségekben, mind a motor élettartama szempontjából kedvezőbb, mintha a hagyományos üzemanyagokat használnánk. Ha a közeli benzinkutakon gyorsan és egyszerűen feltankolhatunk, és a rendszer szervizelése is professzionálisan megoldott, akkor minden adott ahhoz, hogy egy pénztárcabarát és az autó állapotát kímélő rendszert válasszunk.

Mit jelent egy gázüzemű autó működtetése a tulajdonos szempontjából?

1. Minimum 30-35%-kal kevesebbet költhet üzemanyagra: gazdaságosabb üzemelés
2. Nagymértékben csökken a motor kopása: megbízható, hosszútávú működés
3. Nem változik a menetteljesítmény: használat közben nem fogja érezni a különbséget
4. Jelentősen csökken a káros anyag kibocsájtás: környezettudatos megoldás

Amit az LPG doktor biztosít:

– Garancia a beszerelésre: csapatunk a kiváló minőségű Agis gázszettekkel dolgozik. A beszerelésre 100.000 km vagy 2 év garanciát biztosítunk.
– Professzionális szerviz háttér: magasan képzett szakemberekkel, pontos diagnosztikával, személyes konzultációval, korszerű technikai eszközökkel igyekszünk minden ügyfelünknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani.
– Szakmailag magasan képzett ügyfélszolgálat: bármilyen kérdése van, felkészült, tapasztalt csapatunk szívesen áll rendelkezésére.

A végeredmény:

– Nyugodtan autózhat akár többet is, közben kevesebbet költ üzemanyagra
– Nem kell tartania a gyors kopástól, elhasználódástól
– Kiválóan kivitelezett, stabil, megbízható rendszer biztosítja autója folyamatos jó teljesítményét

Új szolgáltatásunk:

MOSTANTÓL OLYAN MŰKÖDÉSBELI  PROBLÉMÁKRA TUDUNK PONTOS MEGOLDÁST TALÁLNI, AMELYEKET EDDIG NEM – VAGY CSAK NAGYON NEHEZEN – LEHETETT MEGOLDANI.

Egy olyan diagnosztika rendszert alkalmazunk, amely az autó teljes működését átlátja és képes elemezni azt teljes mértékben.

A diagnosztika célja: Az eddig nem ismert, de az autó működésében rendellenességet okozó problémák felkutatása, megismerése, és kijavítása.

A motor megbontása nélkül tudunk olyan alkatrészek állapotáról információt szerezni, amit eddig nem lehetett megállapítani. Számos esetben a komplett szétszerelés sem hozott eredményt.

A vizsgálat az autó teljes működését érinti, tehát mindenre kiterjed!

A készlet erejéig tartó ajándék akciónkban szeretnénk meglepni ügyfeleinket, minőségi szolgáltatásaink mellé.