Cancel Preloader
Nyitvatartás: H-cs: 08 - 17 Péntek: 08-15
 Az agis gázszettek

Az agis gázszettek

Az Agis gázszettek

 

Cégünk kereste a lehetőségét egy olyan márka importjának, melynek referenciái megkérdőjelezhetetlenek, és még ennek ellenére nincs jelen a hazai piacon.
Az Agis termékek személyében megtaláltuk azt a cikket, melyet képviselve büszkén vállaljuk a felelősséget kedves vevőink felé a beépített termékek után.

A megítélés alapja a referencia. Az Agis termékek legnagyobb felvevőpiaca Kanada. Ahol a zord időjárási viszonyok, a nem ritkán előforduló -30 fok alatti hőmérséklet igen komoly megpróbáltatás elé állít minden technikai eszközt. Ilyen körülmények között az Agis gázszettek majd egy évtizede bizonyítanak sikerrel. Az eredmény rengeteg elégedett vásárló, akiket már meggyőzőtt a márka minőségi színvonala.

01. Gázvezérlő ECU

Az Agis rendszerek lelke, mely nagy számban tartalmaz innovatív tulajdonságokat. Robosztus, strapabíró házban található elektronika, mely a legkorszerűbb felvezetők alkalmazásával lett megalkotva. Rendkívül gyors műveleti sebességének köszönhetően nagyon precízen megközelíthetőek az eredeti benzines korrekciós paraméterek ( STFT, LTFT ). Ezek OBD II. adatok segítségével jól tetten érhetőek, az értékek ingadozása közel a benzines működési jelleghez mutatkoznak. Az eredmény: ideális fogyasztási adatok, az emissziós normák biztos tartása, dinamikus működési jellemzők

 

 

02. Injektorok

Az Agis cég másik különleges megoldása. A piacon található injektorok többsége dugattyús kivitelű. Az Apis Solo injektorok ezzel szemben membránnal működnek, mellőzve a viszonylag nagy tömegű fém dugattyú használatát. Mivel a mozgó alkatrészek tömege nagy szerepet játszik a tehetetlenségükben, az Apis Solo injektorok előnye azonnal mutatkozik már a rendszer beállítások alkalmával. Extrém gyors reakcióidejük felülmúl minden elvárást, miközben a működési zajt gyakorlatilag száműzik a motortérből. Teljesen hangtalan működése kivételes tulajdonsága ezen termékeinknek.

 

 

 

03. Reduktor

A gázreduktorok minősége alapvetően befolyásolja az egész rendszer működését. A stabil, állandó gáznyomás alapkövetelmény, a hosszú élettartam pedig manapság vevői elvárás. Cégünk az Agis kitek mellé az anyacég bolgár referencia műhelyének ajánlásával, az általa tesztelt termékeket ajánlja. Túl 15.000 autó átalakításán kiváló tapasztalattal, valamint körültekintő teszteléssel választják ki a perifériákat. A Palacar és a Magic reduktorok megfeleltek a szigorú elvárásoknak, ennek megfelelően ezen reduktorok alkalmazásával egészítjük ki kitjeinket.

 

 

04. Szoftver

Az autógázszettek között lévő különbségek legnagyobb részét a szoftver teszi ki. A konfiguráció pontossága, részletessége, és nem utolsó sorban munkaerő igénye függ tőle. Rendszereink legnagyobb előnye ezen a fronton mutatkozik meg leginkább. Meggyőző műveleti sebesség, pontos és gyors adatgyűjtés, precíz grafikai segédletek jellemzik. Segítségével OBD II. adatok hiányában is kifogástalanul beállítható minden jármű. Szükség esetén autoadaptációs szolgáltatás, hőmérséklet és nyomási korrekció állítási lehetőség teszi teljessé a munkát az Agis vezérlő szoftver használatával.

Agis! 

Gázban utazunk!