Cancel Preloader
Nyitvatartás: H-cs: 08 - 17 Péntek: 08-15

Alex Sp.


Partnerünk, Alex Sp. egy gázrendszer beszerelő műhelyből az egyik legnagyobb LPG rendszer gyártójává nőtte ki magát. Profizmus és alaposság jellemzi a céget. Mára egy folyamatosan fejlődő és ügyfelei számára teljes megelégedést nyújtó vállalattává vált.

Többek közt az Alex Sp. gyártja a világszínvonalú OPTIMA vezérlőket, BARRACUDA és ALEX RAIL-001 injektorokat, SHARK és TURBOT reduktorokat, ULTRA360 ° légnemü szűrőket, thermo plastic és teljes LPG / CNG átalakító készleteket.

Hogy miben is különbözik az Alex Sp. a többi gyártótól?
Termékeik innovatív és megbízható megoldások a LPG és a CNG hajtás területén. A termékek gyártását külső bérgyártó partner igénybevétele nélkül, önállóan, az saját gyártó üzemükben a fém megmunkálásától egészen a műanyag fröccsentésig ők végzik. Tehát a tervezéstől a legyártásig, végig tudják kísérni a saját és a felhasználók elvárásait.

Az Alex által gyártott termékek minősége nem csak felveszik a versenyt a vilgszinvonalon szereplő csúcstermékekkel, hanem sok szempontból meg is haladják őket.

Büszkék lehetnek a díjaikra is. 2012-ben a Barracuda injektorok nyerték meg az INPRO díját, majd 2013-ban már két INPRO díjat kaptak a Napoleonért és az Optima-ért. 2014-ben az Ultra 360 ° szűrőért kaptak díjat. Majd 2015-ben megismétlődött.

2013-ban, 2016-ban és 2017-ben a Business Cheetah jutalmazta őket, majd 2016 és 2017-ben a Business Gazelle is elismerte a céget. Ezen kívül megkapták  „Innovation and Development Leaders ” érdemet is a munkásságukért.