Cancel Preloader
Nyitvatartás: H-P: 08 - 17

Agis Liquid Direkt

Agis Liquid Direkt

 

3 év várakozás után megérkezett az Agis legújabb fejlesztése hozzánk is.  Az Agis liquid direkt rendszer segítségével a közvetlen befecskendezéses motorok korábbi átalakítási nehézségei immár a múlté!

Új rendszerünk egy régóta ismert elvet valósít meg. Az LPG folyadék halmazállapotban kerül az égéstérbe. A folyadék halmazállapotból légneművé történő átalakulás jelen esetben nem a reduktorban, hanem közvetlenül az égéstérben történik meg, melynek hatására

  • csökken a motor termikus terhelése, vagyis hűti a motor belsejét
  • a hűtés hatására javul a hatásfok, vagyis némileg nő a teljesítmény és csökken a fogyasztás

 

A hagyományos rendszerekkel átalakított közvetlen befecskendezéses motorok kb 10-15% benzint is fogyasztottak üzemállapottól függően. Erre azért volt szükség, mert a közvetlenül az égéstérbe helyezett benzinbefecskendezőket gázüzemben (ilyenkor a benzinbefecskendezők ki vannak kapcsolva ) muszáj volt hűteni, ellenkező esetben károsodtak volna.

Az Agis Direkt Liquid rendszer segítségével ennek is vége! Önnek egyetlen csepp benzint sem kell többé használnia onnantól kezdve, hogy gépkocsijának motorja üzem meleg állapotba került! Az új fejlesztés a gépkocsi eredeti benzinbefecskendezőit használja fel a gáz égéstérbe juttatására, így nincs szükség azok lekapcsolására sem. Ilyen formán az injektorok hűtése még az eredeti benzines állapothoz képest is hatékonyabban van megoldva.

Agis Direkt Liquid, a folyékony megoldás!