Cancel Preloader
Nyitvatartás: H-P: 08 - 17

Visszajelzések

Takarékos fogyasztás


Egy nemrég nálunk járt ügyfelünk írta:

 

Sziasztok!

Január vége felé voltam Nálatok egy Honda Legend 3,5 V6-tal. A kezdeti 20 literes fogyasztás, a beállításotok hatására visszacsökkent 13,5-14,5 literes fogyasztásra, ami azt jelenti, hogy kb. 8,3-8,7 literes benzinfogyasztással járok el egy 200 pacis tankkal… Köszönöm mégegyszer, és azt is, hogy nem adtátok fel…

 

Rizán István Róbert.


 

Téves riasztás

 

Kedves Zsolt!

Első körben az elnézésedet szeretném kérni. Úgy néz ki, hogy tényleg nem a gázrendszerrel volt a baj, hanem a lambda szonda szívatott, és nem a hátsó ahogy a hibakód írta, hanem az első. Az értékek mindig megfelelőek voltak, úgy dolgozott ahogy kell, olyan értéken ahogy kell. Most úgy néz ki, hogy egy véletlen folytán megjavult. Történt ugyanis, hogy nézelődtem a motortérben, és a szondához vezető kábel, nagyon feszesnek éreztem. Egy kicsit igazítottam rajta, hogy ne felszüljön, és azóta nem gyullad ki a hibalámpa. Tehát valószínűleg a feszítés miatt hideg üzemben a szonda fűtése nem volt megfelelő, kontaktos volt a kábel, ezért dobta a hibát. Ne haragudj, hogy feleslegesen zaklattalak.

Zsolt, én nagyon köszönöm a kedvességed, hozzáállásod, segítőkészséged. Le a kalappal előtted.

Minden jót nektek, sok sikert és kitartást!

Köszönettel: Schimpf Tamás



Nissan Primera

Tisztelt Doktor Úr! 🙂

Jelentem, az október 22-én kedden kezelt Nissan Primera jól van, a beavatkozás sikeres volt és teljes mértékben meg vagyok elégedve az ön és a csapata munkájával! Hidegindítás után jól átkapcsol, kb. 40-50 °C lehet a hűtőfolyadék hőmérséklete, amikor benzinről átvált gázra. Ezen talán lehetne egy kicsit finomítani, hogy előbb is átkapcsoljon, de nem tudom (nem biztos), ajánlott-e. Az üzemmódváltások simán észrevétlenül történnek, ha nem hallanám a szelep kattanást nem is venném észre mikor volt. Érezhetően élénkebb a motor minden fordulatszám tartományban, és 4000-es fordulat fölött sem áll vissza benzinre, (mint előtte), de nem is érzem úgy hogy szükséges volna.

Köszönöm a segítségét, és további sikeres munkát kívánok önnek és a szerelőknek is!

Üdvözlettel

Vései Róbert